De Oranjevereniging in Baarn bestaat uit drie bestuursleden en een handvol vrijwilligers. Ook dit jaar heeft het Oranjecommittee een prachtig programma bedacht. Om tot de uitvoering hiervan te komen zijn nog wel wat handen nodig. Vind je het leuk om mensen te ontmoeten en bij te dragen aan een succesvolle Koningsdag? Meld je aan!

Marco Veloo, bestuurslid van de Oranjevereniging Baarn & Oranje merkt dat Koningsdag voor iedereen een feest is. “Het is elk jaar weer een genoegen om veel activiteiten te organiseren voor jong en oud. Het is voor iedereen een feest, en dat merken we. Als organisatie lopen we daarmee ook tegen de lamp, want omdat iedereen feest viert, is het moeilijk om vrijwilligers te vinden. En die zijn juist nodig om ons te ondersteunen in de activiteiten. We zoeken extra handen, ook al is het maar voor een paar uurtjes. We werken in shifts van twee uur. Alle hulp is welkom”.

Kinderspelen
In de Pekingtuin worden als vanouds de Kinderspelen georganiseerd. Tussen 8 en 10 uur moet er worden opgebouwd. Ben jij een duizendpoot en zie jij waar geholpen moet worden? Meld je aan voor de opbouw! Vanaf 13 uur wordt er weer afgebouwd en daarvoor zijn ook handen nodig.
Vind je het juist leuk om actief deel te nemen tijdens de Kinderspelen? Toezicht bij de spellen, assistentie bij het uitdelen van pop-corn en liefst ook nog een oogje houden of iedereen het naar het zin heeft is hier van belang.

Royal Tournament
Op de planning staat het Royal Tournament. Ouderwetse spellen, zoals zaklopen, skilatlopen, touwtrekken en het vliegend tapijt staan op het programma. Leuk om mee te doen als straat of als (voetbal)team. Natuurlijk moet hier ook alles in goede banen geleid worden en zijn extra handen en ogen van vrijwilligers gewenst.

Kramenmarkt
Tijdens de Kramenmarkt worden vrijwilligers gezocht die toezicht willen houden en assistente willen verlenen waar nodig. De politie en boa’s zijn er voor de openbare orde maar het oranjecomité zoekt nog vrijwilligers die het committee wil informeren als er ergens een calamiteit is en signaleert als er ergens in het centrum een actie nodig is.

Aanmelden
Laat Koningsdag voor iedereen een feest zijn. Een paar uurtjes van je tijd wordt al enorm op prijs gesteld. Meld je aan via de mail:
info@koningsdaginbaarn.nl

Neem contact met ons op!

Voor kraamverhuur:
Kraamverhuur@koningsdaginbaarn.nl

Voor algemene vragen:
info@koningsdaginbaarn.nl


Adres

Rozenstraat 13
3742 RR Baarn